Bruidsijstaarten, ijskoud hartverwarmend. 

Een bruidstaart hoort ijselijk lekker te zijn. Daarom zijn de ijstaarten van Dolomiti sinds 1974 pure ijspret voor de smaakpapillen voor zowel u als bruidspaar als uw gasten. In de wereld van bruidstaarten is de IJS-bruidstaart niet alleen onderscheidend door zijn temperatuur.Een ijstaart van Dolomiti onderscheidt zich bovendien door het gebruik van pure vruchten en andere natuurlijke grondstoffen, samengebracht door de jarenlange ervaring van Dolomiti’s meester ijsmaker Mario.

Een bruidsijstaart van Dolomiti proef je niet alleen, maar beleef je door de aanwezigheid van verschillende smaaksensaties. Wij durven ijskoud te stellen dat dit de Dolomiti bruidsijstaart zo uniek maakt. Omdat streven naar juist die unieke smaakbeleving de Missie van Mario is.    

Mario. Een Italiaanse naam, inderdaad. Maar lagen de roots van de bruidstaart niet in het oude Rome? Sinds 1974 voegde Mario zijn ijstaarten aan die eeuwenoude traditie toe. Kortom, Dolomiti bruidsijstaarten; ijstaarten met traditie dus.  

 

Naast onze traditionele bruidsijstaarten leveren wij ook:

  • suikervrije bruidsijstaart

  • veganische bruidsijstaart

  • bruidsijstaart op sorbet-basis

  • allergievrije bruidsijstaart

  • bruidsijstaart op soja-basis

  

 

 

Bruids ijstaart

 

Wilt u 1 etage of 10?

 

Samen met jullie realiseren wij uw ideale bruiloftsijstaart. U kunt  bij ons terecht voor een afspraak om uw bruidsijstaart samen te stellen. Tevens kunt u een keuze maken uit ons fotoboek. Klik hiervoor op de button "foto's".

 

 

Klik hier om enkele voorbeelden te bekijken.

  Klik hier om de brochure 'Bruidsijstaaten' te downloaden.
     

 

 

Wij bezorgen uw bruidsijstaaart op locatie en op de gewenste tijdstip.

 

KLIK HIER OM VRIJBIJVEND EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS ADVIES GESPREK.

 

 

 

Bruidspaar snijdt de ijstaart

 

 

 

 

Bel of e-mail ons. Wij staan u graag te woord.

 Puur natuur

 

 

IJssalon Dolomiti | info@ijssalondolomiti.nl